Vragen? WhatsApp ons!

Doelgroep

Ons aanbod afgestemd op uw situatie

Ervaren Box-3 woningbeleggers

Heeft u al een of meerdere woningen die u verhuurt, dan kunt u bij ons terecht voor een beter rendement op deze investering. Door tot uitbreiding over te gaan kunt u uw rendement aanzienlijk verhogen.

Uitbreiding is vaak mogelijk door de overwaarde op uw bestaande panden op te nemen en deze in een nieuwe aankoop in te brengen. Op basis van dit eigen geld kunnen wij een hypotheek verstrekken op nieuw aan te kopen beleggingspanden. Het is ook mogelijk de bestaande panden als dekking voor uw nieuwe aankoop of aankopen te laten zijn.

Vrijblijvend contact

Starters binnen het vastgoed

Heeft u een spaarrekening met een lage renteopbrengst? Met slechts 20 á 30% eigen geld kunt u al beleggen in vastgoed. Wij kunnen u een hypotheek aanreiken op basis van de waarde van het beleggingspand. In de meeste gevallen kunnen wij 70 a 80% verstrekken. Een relatief klein eigen vermogen stelt u zo al in staat om te genieten van de voordelen van een belegging in commercieel vastgoed (tevens box 3 beleggers).

Binnen de kaders van de Wet financieel toezicht (Wft) kunnen wij dit traject enkel aanbieden aan zakelijke relaties. Consumenten helpen wij graag verder door hen in contact te brengen met een Wft-erkende financiële instelling.

Wij staan klaar om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wilt u uw hypotheek snel rond hebben? Bel ons op nummer 033-2003030 en vraag even naar Jelle of Mark en wij gaan voor u aan de slag!

Wilt u op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Probeer het opnieuw

The form contains errors

Handelaren in onroerend goed

Handelaren in onroerend goed hebben veel baat bij onze handelskredieten. Een krediet maakt u wendbaar en stelt u in staat om snel te handelen als zich een goede kans voordoet. U bent startklaar om te schakelen.

In een persoonlijk gesprek reiken wij graag al uw mogelijkheden aan. Neem contact met ons op door bijvoorbeeld uw gegevens achter te laten op de website. Wij nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Grote vastgoedportefeuilles

Heeft u een grote vastgoedportefeuille? Dit biedt bij ons uiteenlopende kansen. Graag bekijken wij uw bestaande beleggingen en laten wij u zien hoe wij u betere voorwaarden en een beter rendement kunnen bieden op uw lopende hypotheken. Dit kan bijvoorbeeld door een oversluiting die u betere voorwaarden biedt of door een aankoop die uw rendement vergroot. Vanaf 10 mln leensom kunnen wij in principe wereldwijd zoeken naar een passend aanbod van een financier.

De rentes en voorwaarden die wij bieden, zijn veelal beter dan die van een reguliere bank. Dit komt door de mogelijkheid om gelden aan te trekken vanuit het buitenland.

Investeerders in vastgoed

De financiering van grote en kleine ontwikkelingen behoort bij ons ook tot de mogelijkheden. Financieringen voor ontwikkelingen zijn over het algemeen wel maatwerk. Wij komen dan ook graag met u in contact om met u mee te denken over de beste financieringsmogelijkheden voor uw situatie.

Wilt u weten wat wij voor u en uw vastgoed plannen kunnen betekenen? In een vrijblijvend gesprek nemen wij de tijd om al uw mogelijkheden met u door te lopen. Reeds ruim 7.000 tevreden relaties gingen u voor.

Klanten geven ons gemiddeld een 8.8!

Bekijk reviews

Benieuwd wat klanten over ons te zeggen hebben?

Klik dan hier